Politica de expediere

Această politică se aplică comenzilor interne (România). Această politică este concepută pentru a vă asigura că sunteți la curent cu politicile și procedurile noastre de expediere. Prin comanda din acest magazin acceptati politicile cuprinse aici.

A. COSTURI DE TRANSPORT

Taxele de livrare rapide vor fi lei 19,99 

Transport gratuit la toate comenzile de peste 300 lei.

B. TRANZIT, MANIPULARE ȘI COMANDI TIMP ORĂ INTERNĂ

 • În general, transporturile sunt în tranzit timp de 2– 4 zile (de luni până vineri).
 • Termenul limită pentru comandă va fi ora 16:00, ora standard a Europei de Est (București)
 • Timpul de procesare a comenzii este de 1 - 2 zile lucrătoare (de luni până vineri).


  C. SCHIMBAREA ADRESĂ

  Nu putem schimba adresa de livrare odată ce aceasta este în tranzit. Dacă trebuie să schimbați locul pentru livrarea comenzii, vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii la contact.roferta@gmail.com.

  D. ANULARE

  Dacă vă răzgândiți înainte de a primi comanda, putem accepta anulări în orice moment înainte ca comanda să fie expediată. Dacă o comandă a fost deja expediată, vă rugăm să consultați politica noastră de rambursare.

  E. COLETELE AVARATE ÎN TRANZIT

  Dacă descoperiți că un colet este deteriorat în timpul transportului, dacă este posibil, vă rugăm să respingeți coletul de la curier și să contactați serviciul nostru pentru clienți. Dacă coletul a fost livrat fără ca dumneavoastră să fiți prezent, vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți cu pașii următori.